Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det

Nej, for de fleste af os, som har behov for terapi, går normalt ikke ligefrem og skilter med at vi ikke har det godt nok. Tandpine eller en brækket arm, fortæller vi gerne om til vores omverden, men når vi har ondt i følelserne, går vi for det meste stille med dørene. Det opfattes som nedværdigende ikke at have styr på sine følelser, det har de fleste andre jo.

Uanset om man er bevidst om, at man ikke har det gode liv man gerne vil have, – eller ej, er det et faktum at langt de fleste mennesker ville have stort udbytte af personlig udvikling. Det handler også om selverkendelse.

Er du nået så langt i erkendelsen af dine egne begrænsninger, er du allerede godt på vej i processen med at åbne dine øjne for hvilket gode liv du kan skabe dig.