Hvis jeg kunne leve mit liv om

Hvis jeg kunne leve mit liv om igen, ville jeg turde lave flere fejltagelser næste gang. Jeg ville slappe mere af. Jeg ville være varmere. Jeg ville være mere skør end denne gang. Jeg ville tage tingene mindre alvorligt end denne gang. Jeg ville tage flere chancer. Jeg ville rejse mere. Jeg ville bestige flere bjerge og svømme i flere floder. Jeg ville spise mere is og mindre bønner. Jeg ville måske have flere virkelige problemer, men jeg ville helt sikkert have færre forestillede. Forstår du, jeg er et af de mennesker, der lever fornuftigt og normalt, time for time og dag for dag, år efter år. Joh, jeg havde mine øjeblikke, og hvis jeg skulle gøre det hele om igen, ville jeg have flere af dem. Faktisk ville jeg prøve på ikke at have andet. Bare øjeblikke, det ene efter det andet, I stedet for at leve så mange år forud for hver dag. Jeg har været et af de mennesker, der aldrig går nogen steder uden et termometer, en termokande, en regnfrakke og en faldskærm. Hvis jeg kunne leve mit liv om igen, ville jeg gå barfodet tidligt om foråret, og jeg ville fortsætte sådan sent om efteråret. Jeg ville danse mere. Jeg ville tage flere karruselture, og jeg ville plukke flere tusindfryd…..
Nadine Stair 85 år

Nu kan vi ikke leve livet om, men vi kan i fremtiden virkelig gør det vi gerne vil.
Du kan også få det liv du ønsker dig!
Ring eller skriv til mig