Tæller andres holdning mere end din egen?

Tæller andres holdninger mere end din egen, så er du ydrestryrede.
Der er rigtig mange mennesker der er ydrestyrede. Vi har alle i en eller anden udstrækning brug for at spejle os i og få feedback fra andre mennesker. På den måde kan vi få tjekket vores forhold til virkeligheden og til vores selvbillede, altså om vores billede af os selv passer til den oplevelse andre har af os.
Når vi har en overdreven fokus på, hvad andre mon synes om os og det vi gør, så er vi derimod ydrestyrede. Vi er altså mere optaget og styret af, hvad andre synes end hvad vi selv synes.
Når vi skal træffe en beslutning, stor eller lille, så vægter andre menneskers mening tungere end vore egen og vi vil være tilbøjelige til at følge andres råd, frem for det vi måske selv godt er klar over vil være godt for os.
Kan du kende dig selv i ovenstående? Ring eller skriv, jeg vil gerne hjælpe dig med at finde dig selv.