Parforhold del 4

1. I skal have jer en generel snak om hvordan jeres fælles liv skal være. Vær opmærksom på at I begge gør det I er gode til. Hvis nu du er hende der bedst får fællesskabet til at glide, så brug dit krudt på det, i stedet for at brokke dig over, at det altid er dig, som gør det. Din mand kan jo så passende gøre det han er bedst til uanset om det handler om at klippe hæk, hænge billeder op eller læse godnathistorie for ungerne.
Hvordan synes du selv det går hjemme hos jer?
2. Der skal skrues op for rummeligheden. Ingen af jer kan holde til at være i ægteskab med evindelig kritik og konflikter. Jo mere du maser på, jo mere vil han trække sig og det får I altså hverken mere nærhed og intimitet eller et lækkert sexliv ud af.
På en måde kan man vel sige at I skal kigge på hinanden med nye og friske øje og for alvor tage stilling til om I vil leve sammen. Når I har besluttet jer for at blive hvor I er, giv hver især plads til at I kan være dem I er.
Faktum er at ingen af jer vil ændre sig markant, men der er masser at gøre, så I bliver bedre til at håndtere, hvem I er og jeg skal lige love jer for at der er hjælp at hente.

hvordan har dit parforhold det?
ring eller skriv og få en uforpligtende samtale hos mig.