Tør du modtage kærlighed ?

Vi er opdraget til at vi kan selv, at hver er sin egen lykkes smed, så det er bare med at få indsamlet al den lykke du kan indfange. Desuden har vi fået ros for at være flittige og dygtige og for at være selvstændige.
Tilliden til at vi kan modtage en masse kærlighed som dem vi er, tror de færreste på.
Måske er du bange for, at hvis du giver dig hen, så ramler det hele, eller du bliver afvist eller endnu værre, forladt! Du tror at kærligheden er på en helt bestemt måde og kun sådan kan du føle dig elsket.
Du har måske ikke tillid til at andre kan løse de opgaver der er , så du må hellere uddelegere.
Så hvis bare du holder godt fast i kontrollen, sørger for at tiden er tilrettelagt efter dit hoved, så kan der ikke gå så meget galt.
Desværre ved du bare ikke hvad du går flip af. Der er så meget kærlighed i verden, det handler om at være i stand til at mærke den. Du kan modtage den, uden at du tror at der kommer en regning efterfølgende. Du har det nemlig alt sammen inden i dig. Jeg ved godt det lyder rasende højtragende, men du har kærligheden inden i og I det øjeblik du tør give dig hen, så kommer den til dig.
Hvis du tør tro på at verden vil dig det godt, at der er masser af kærlighed til dig.
Jo mere du holder fast, jo mindre får du. Det er lidt ligesom Sting synger “If you love them, set them free”. Det gælder også dig selv.!