Accepter konflikterne i parforholdet forts.

Her tegner specielt de yngre par sig for de mest positive tendenser. De er gode til at opretholde den følelsesmæssige intimitet, fordi de deler en stor mængde personligt og Her tegner specielt de yngre par sig for de mest positive tendenser. De er gode til at opretholde den følelsesmæssige intimitet, fordi de deler en stor mængde personligt og sårbart stof med hinanden, og de reagerer mere opmærksomt på partnerens afsløringer. På den måde laver de hele tiden rammer for, at de kan komme til at kende hinanden godt. De er samtidigt rigtig gode til at prioritere uforstyrret tid til hinanden.
Men når den første forelskelse har lagt sig, bliver intimiteten af og til udfordret, typisk med børn, fuldtidsjob og fritidsinteresser. De første to år af forholdet kan vi se, at tilfredsheden er meget høj. Med hverdagen kommer der andre betingelser, der betyder, at man hele tiden kan være til rådighed, når den anden kommer med sårbart og vigtigt stof. De små dagligdags forstyrrelser kan udvikle sig til små følelsesmæssige sprækker i intimiteten. Siger Tea Trillingsgaard. Hvis parret ignorerer sprækkerne, kan de vokse sig større og betyde, at man kommer på afstand af hinanden. Den største udfordring i parforholdet er egentlig, at vi ikke er forberedt på, at problemerne vil komme. De fleste par kommer til mig og vil gerne have en knap, de kan trykke på, så døren åbner sig til Paradisets have. Jeg må igen og igen fortælle folk, at de ikke kommer ind i paradiset. Paradiset er at leve med helvede, det af og til er at være så tæt på et andet menneske. Selvom det kræver hårdt arbejde at bevare kærligheden til ens partner, er den dybe relation heldigvis kampen værd. For forskningen viser også, at folk i parforhold lever længere end dem, som ikke har en partner. sårbart stof med hinanden, og de reagerer mere opmærksomt på partnerens afsløringer. På den måde laver de hele tiden rammer for, at de kan komme til at kende hinanden godt. De er samtidigt rigtig gode til at prioritere uforstyrret tid til hinanden.
Men når den første forelskelse har lagt sig, bliver intimiteten af og til udfordret, typisk med børn, fuldtidsjob og fritidsinteresser. De første to år af forholdet kan vi se, at tilfredsheden er meget høj. Med hverdagen kommer der andre betingelser, der betyder, at man hele tiden kan være til rådighed, når den anden kommer med sårbart og vigtigt stof. De små dagligdags forstyrrelser kan udvikle sig til små følelsesmæssige sprækker i intimiteten. Siger Tea Trillingsgaard. Hvis parret ignorerer sprækkerne, kan de vokse sig større og betyde, at man kommer på afstand af hinanden. Den største udfordring i parforholdet er egentlig, at vi ikke er forberedt på, at problemerne vil komme. De fleste par kommer til mig og vil gerne have en knap, de kan trykke på, så døren åbner sig til Paradisets have. Jeg må igen og igen fortælle folk, at de ikke kommer ind i paradiset. Paradiset er at leve med helvede, det af og til er at være så tæt på et andet menneske. Selvom det kræver hårdt arbejde at bevare kærligheden til ens partner, er den dybe relation heldigvis kampen værd. For forskningen viser også, at folk i parforhold lever længere end dem, som ikke har en partner.