Den gode nattesøvn

SØVN
Ligger du og roterer en time eller to, inden du kan falde i søvn? Eller falder du om og sover som en sten – lige indtil klokken 4 eller 5, hvor du er lysvågen, men ikke udhvilet? Så deler du skæbne med 400-500.000 andre danskere med søvnproblemer. Når du sover genoplader du din krop og din psyke til en ny dags indtryk.

Søvnen skal gerne være en nydelse, noget du ser frem til og glæder dig til. Undgå derfor at tage bekymringerne med i seng. For de fleste der ikke kan falde i søvn, eller vågner tidligt, er det bekymringstanker der er årsagen til dårlig søvn. Når du bekymrer dig kommer din hjerne på overarbejde.

Få styre på dine bekymringstanker med enkle redskaber fra Metakognitiv terapi, og Tankefeltterapi.
For mit vedkommende, var det de mange nattevagter der ødelagde min søvnrytme. Jeg havde rigtig god gavn af værktøjerne fra Tankefeltterapi til at få en god nattesøvn igen.

Ring og hør hvad jeg kan gøre for dig og din nattesøvn.