Stress

Stress, igen, igen.
Nu hvor sommerferien er forbi, har mange allerede glemt deres ferie, fordi de er fanget igen i vores præstations samfundet.

Efter sigende skulle Danmark være en af verdens lykkeligste nationer, men set indefra hænger det overhovedet ikke sammen. For vi har alt for travlt! Og alt tyder på, at tempoet efterhånden er så højt, at flere og flere må give op. Vi rammes i massiv grad af depression, stress og mange andre psykiske lidelser.
Og så er gode råd dyre i præstations samfundet!

Men er de nu det, er det ikke os der har ansvaret? Ansvaret til at sige nej!

Rigshospitalet´s personale “råber” op, og det er sundhedstegn. Desværre er det vores politiker der er noget tunghør. Der er ikke andet at gøre, end at blive ved med at gør opmærksom på vores præstations samfund, og lære at sige stop.

Giver det dig tankemyldre? – så er Metakognitiv terapi måske noget for dig.