Til dig der har angst, fortsættelse

DIT INDRE BILLEDE AF RO
Det kan hjælpe dig gennem angsten, hvis du kan visualisere en tryg og støttende person eller et trygt sted. Når du kan forestille dig et trygt sted eller en tryg person helt tydeligt som på en indre skærm, vil det have en beroligende effekt på dig. Vær opmærksom på, at du har det godt og føler overskud, inden du prøver kræfter med øvelsen her. Jo oftere du øver visualiseringen, jo lettere vil du kunne finde dette beroligende sted inde i dig selv, når du mærker angsten, og bekymringerne er på vej.

TAL DIG FRI AF ANGSTEN
Du er ikke alene, selvom det godt kan føles sådan, når man har angst. Det er vigtigt, at du ikke går rundt med din angst og bekymring alene. Søg hjælp og støtte hos familie, venner og evt. professionelle. Det kan også være rigtig godt at snakke med andre, der selv har prøvet at have angst, og ved hvordan det opleves. Det kan give perspektiv på angsten, og I kan dele jeres erfaringer med hinanden.

Og hvis intet hjælper, så er der stor hjælp at hente via tankefeltterapi og eller metakognitiv terapi
Ring og hør nærmere