Stress og arbejdsløshed

Der bliver talt meget om stress. Arbejdsløse er mere op til 40 % stressede, end dem der har arbejde. Det siger sig selv, at når du har et arbejde, kan du efter 7½ time går hjem. Du kan tage på ferie, du ved at hver måned få du din løn, du skal ikke møde op på jobcenter, sendt på forskellige kurser. Skrive den ene ansøgning efter den anden. Jobsamtaler, og vide at du er måske op mod flere hundrede ansøgere.
Det kræver en stærk psyke at være arbejdsløs.
Arbejdsløs er du 24/7, du befinder dig muligvis i en eksistentiel krise, du har endvidere bekymringer om økonomi, fremtiden, helbred. Og det er meget ”naturligt” for nogle at trække sig socialt af forskellige årsager, oftest skam, og manglende selvværd.
Det kan på længere sigt blive svært at ”sælge” sig selv til en jobsamtale.
Som arbejdsløs må du ikke tage på ferie, selvom du virkelig vil have gavn af det.

Jeg har hjulpet mange arbejdsløse med at få styrket deres selvværd, og give slip på ”tankespind”.
Ring og høre nærmere hvad jeg kan gøre for dig.