Metakognitiv terapi

I forbindelse af at Pia Callesen udkommer med en ny bog ”Grib livet – slip angsten”, er der en interessant artikel af Pia Callesen i Kristelig dagblad med overskrift: Vi har i årevis fastholdt folk i angst gennem de måder, vi behandler på.

Denne artikel kan virke provokerende for mange. For mit vedkommende må jeg konstatere at det er sandt. Mine erfaringer med, at behandle folk med angst er mangfoldige. Og de bedste resultater jeg har opnået, er med Tankefeltterapi og eller Metakognitiv terapi.

Pia Callesen skriver at vi skal gøre op med tanken om, at man kan tænke sig ud af sine problemer. Det kan man ikke, tværtom – man kan ”krave” sig dybere og dybere ned i bekymringerne, som så igen kan føre til en angstlidelse, eller depression.

Vil du vide mere – ring eller skriv for at høre nærmere