Børn i en diagnosetid

Antallet af børn og unge med bogstavdiagnoser har i de seneste år haft et voldsomt boom. Men endnu flere børn og unge uden diagnose har det rigtigt svært. Jonna Jepsen har skrevet bogen, ”Bag om symptomerne ind til barnet”

Bogen kan varmt anbefales! I bogen og i den medfølgende film ”Jeg hader ADHD” viser hun, at det er muligt at opnå virkelig gode resultater ved at gå bag om symptomer og eventuelle bogstavdiagnoser og arbejde med årsagerne til et barns reelle udfordringer.

Bogen beskriver kompleksiteten på en logisk og åbenlyse måde, og den giver anvisninger på en helhedsorienteret indsats, der kan afhjælpe eller eliminere årsagerne til børns symptomer på nedsat trivsel.

Gennem konkrete eksempler og metoder fokuserer bogen på, hvordan man varigt kan afhjælpe forskelligartede vanskeligheder, som børn kan befinde sig i.