3 gode ting at være taknemmelig for hver dag øger lykken.

Viste du at du kan om programmere din hjerne på 21 dage til at blive mere positiv, dvs. lykkeligere.

I 3 uger skriver du 3 gode ting ned, som du har oplevet og er taknemmelig for. Det kan ændre dit liv til at blive mere glad. For din hjerne bliver trænet til at se mere positiv på tilværelsen.

Og du vil blive bedre til at håndtere de svære ting, som livet også byder på.  

Hvem har ikke lyst til at blive en bedre udgave af sig selv. Du kan se på dine egne erfaringer, hvornår er du bedst? Når du er glad eller nedtrykt? Hvornår er du mest syg? Når det kører for dig, eller når du føler dig som en fiasko? Hvem levede længst blandt dem, du har kendt? Optimisterne eller pessimisterne? dine personlige erfaringer bekræfter det, som psykologer kan se på deres forsøgspersoners adfærd, og hjerneforskere kan berette fra indersiden af kraniet: at glade mennesker vinder så godt som hver gang.