Metakognitiv terapi

At gå i terapi, bliver indimellem fejlagtigt citeret for at sige, at vi det handler for os mennesker om ikke at være ked af det, gruble eller bekymrer os.

Det er selvfølgeligt ikke rigtigt. Vi kan ikke lade være med at tænke, eller trykke på en knap der slukker for vores følelser som giver gener for os. Det hører med til at være menneske, at have følelser som kan gør ondt, eller tanker der gør os bekymret eller angst.

Når vores tanker bliver et problem ofr os, er det i det øjeblik, vi har overdreven opmærksomhed på visse tanker og følelser. Når frygten for tanken, følelsen og stressoplevelsen begynder at fylde så meget, at det overtager al vores energi og tid, er det på tiden vi finder hjælp.

Masser af mennesker har negative tanker, men udvikler hverken angstlidelser, stress eller depression. Det er altså ikke indholdet af tankerne, som er det afgørende for, om man udvikler en psykisk lidelse. Det er derimod hvordan vi håndterer de tanker, som popper op.

Og her er der god hjælp at hente via Metakognitiv Terapi og Tankefeltterapi.

Har du brug for mere information, ring til mig på 2253 0354, eller skiv til tankefelt@gmail.com.