Depression

Fødselsdepression
Jeg har fået troen tilbage om at være en god nok mor. Jeg er meget gladere, har mere overskud og tænker ikke længere på mig selv som en utilstrækkelig mor. Jeg har næsten ingen dårlige dage mere, og får jeg det dårligt kan jeg stoppe det med det samme, med de redskaberne jeg har fået.


Søger man en kasse fuld af brugbart og effektivt værktøj til at arbejde sig ud af uønskede mønstre, negative tankemønstre og håndtering af overvældende følelser, så finder man det hele og mere til hos Waltraud.

Her fandt jeg vejen ud af depressionens mørke, indsigtens klare lys og et værdigt liv. Med professionel guidance, en fantastisk indsigt og sjælden forståelse førte Waltraud mig gennem mine mentale sumpe mod blå himmel. Jeg har opnået et positivt selvbillede og troen på livet. Med mig bærer jeg for altid muligheden for at håndtere ethvert følelsesmæssigt ubehag på en nem og effektiv måde.

Har man modet og lysten til forandring, er den garanteret.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

De bedste hilsner
Frederikke ;o)


I 2008 besluttede jeg mig for, at jeg havde pint mig selv længe nok. Jeg valgte at søge hjælp. Jeg ledte i lang tid, flere uger, på nettet, og havde svært ved at tage en beslutning. Så dukkede Waltraud op påskærmen, og jeg valgte hende fordi jeg ville have en kvindelig terapeut, hun lå tæt på min bopæl og så havde hun et tillidsfuldt ansigt og rare øjne.
Den beslutning er jeg meget, meget glad for at jeg tog.
Jeg opsøgte hjælp fordi jeg var stivnet i livet. Jeg var stresset , havde en depression og var så selvudslettende og ked af det hele, at jeg ikke troede på noget som helst godt mere. Jeg troede ikke på livet.
Da jeg første gang sad i stolen overfor Waltraud, følte jeg, at jeg allerede havde kæmpet længe, med mig selv. Det var en kolossal overvindelse, at løfte røret og give mig til kende, både overfor en professionel men også overfor omverdenen. Jeg vil for altid huske, da Waltraud ved det første møde, for lidt over tre år siden, efter jeg havde fortalt lidt om min situation, sagde: ”Vi skal nok få dig til at stråle med julelysene”. Der følte jeg den første lettelse og et lille bitte glimt af håb. Det blev julelysene i 2011, jeg for alvor kunne stråle igen. Men undervejs, i mit livs rejse, har vi sammen tændt mange lys.
Bid for bid, har vi arbejdet os gennem en masse udfordringer, med alle de gode redskaber og evner Waltraud har i skuffen.
I starten viste Waltraud mig en tegning af en trappe og pegede på det nederste trin. Her står du nu Anne, nu tager vi et trin ad gangen og så skal du nok komme helt op og stå på toppen. Den tegning har jeg tit tænkt på undervejs, og tænkt mange gange, jeg kommer aldrig derop. Pludselig var jeg et par trin oppe, og kunne jeg klare det, kunne jeg vel nok klare nogle flere trin. I dag hopper jeg lidt frem og tilbage på de to øverste trin. Jeg har taget fat på nye udfordringer i mit liv, og det er rigtig spændende, men samtidig lidt skræmmende. Jeg har dog fået så mange gode redskaber med fra Waltraud, at jeg altid kan dykke ned i værktøjskassen og finde noget brugbart, der kan hjælpe mig.
Det har været rejse og en udvikling med mange fremskridt men også tilbageskridt engang imellem. Det har selvfølgelig været svært, men det har også lært mig at tackle de situationer hvor jeg føler håbløshed. Nu ved jeg hvordan jeg skal komme videre og hvordan jeg skal være god ved mig selv.
Jeg har lært, at livet er en læreproces, man kan hele tiden udvikle sig og opdage noget nyt. Det handler om at være åben, have tillid, rummelighed og ikke mindst troen på sig selv.
I dag tror jeg på mig selv, jeg elsker min nye rummelighed og jeg er pærestolt af min modighed. Alle de indre værdier, som jeg havde imig, men ikke kunne se, er kommet frem i lyset – jeg er dybt taknemmelig for at Waltraud har vist mig vejen til, at leve livet og nyde det.

De varmeste anbefalinger
Anne


Depression. Jeg har fået styr på min depression, selvom jeg var vældig skeptisk til at begynde med hvad TFT kan gøre for mig. Det har været en positiv oplevelse, og jeg er meget glad.
For nogen er verden lyseblå, for andre lysegrå, jeg tro der ens egen humør der gir´verden den rette kulør.
Nette 55år


Jeg har gået og været smådeprimeret i en periode, og måske også angst,
sådan en underlig trykken for brystet. Jeg kom i terapi hos Waltraud og kom i kontakt med min magtesløshed, det var hårdt. Men med TFT og Waltraud´s professionelle hjælp kom jeg igennem et forløb som har været alle pengene værd. Jeg har brugt terapien som grounding for at kan tage de store beslutninger som hvad vil jeg arbejde med, hvor vil jeg bo, og finde en kæreste. Jeg er ikke bange for verden mere. Jeg er mig!
Sanne 27år


Depression og angst i 10 år
Efter kun 5 behandlinger kan jeg nu rejse, gå til gymnastik, foretage mig ting som jeg ellers ikke havde energi til. Jeg er stadig på medicin, og tænker at når jeg har sparet flere penge op, så vil jeg fortsatte behandling for at blive medicinfri. Tak Waltraud, du har hjulpet mig med at få livet tilbage.


Depression efter kræftsygdom

Jeg troede ikke at der var mere at leve for, selvom jeg er blevet helbredt for kræft. Efter 9 behandlinger har jeg fået energien og livsglæden tilbage.
50 år


Mit livssyn er sort.

Efter 5 behandlinger har jeg opnået en ro og tilfredshed. Der har været nogle skeletter i ”skabet” som jeg ikke havde lyst til at kikke på, men med Waltraud´s indfølings fornemmelse og TFT fik jeg ryddet op, og det har givet mit liv et glad spark.
Jan 25år


Da jeg kom til dig var jeg meget deprimeret.

Jeg blev henvist af egen læge for ellers var jeg blevet indlagt på
psykiatrisk afd. for depression som stammer fra min barndom, ungdom og senere voksenliv.

Jeg har været hos dig 7 gange og fra gang til gang fik jeg det bedre.

I dag har jeg det godt, tilfreds og kan se himlen, træerne og blomsterne med
Et andet sind, nemlig GLÆDEN over Alle ting. Takket være dig, Waltraud.

Jeg er taknemlig for tankefelt terapien og værktøjet “banke metoden”, du gav

mig, Waltraud. Jeg gør brug af den, når jeg synes, at tingene ser tungt ud,
også når de ikke er tunge.

Kærlig hilsen

Marie 49


Da jeg kom til Waltraud, havde jeg det meget dårligt med nerver og nogle traumer. Min læge kunne
typisk kun giver medicin af den slags som påvirker ens psyke og har uheldige bivirkninger. I stedet fik
Waltraud gennem TFT behandling efterhånden “høvlet de værste knaster af” så jeg undgik at starte på medicin.

Det er et kæmpe skridt frem, at der er alternative behandlingsmetoder til medicinsk behandling, og at der også
findes så erfarne og dygtige behandlere som f.eks. Waltraud.

Jeg skal tilføje, at min lidelse til dels skyldes min egen adfærd og livsstil, sådan at forstå, at man Waltraud’s
behandling ikke skal tro, at den alene kan løse alle ens problemer, men at man også skal arbejde med sig selv.
anonym


Jeg har været meget ked af det i lang tid og min læge vil give mig antidepressiva.
Ved et tilfælde hørte jeg om tankefelt terapi og fik ringet til Waltraud
Hos henne fik jeg lært om kognitiv terapi og tankefeltterapi, efter kun en mdr. fungerede mit liv igen sådan som jeg gerne vil have det.
Den glæde 52 år


Jeg er bare så heldig, i den mørkeste stund af mit liv har min egen læge henvist mig til Waltraud, som han sagde:” Hun kan noget – som jeg ikke kan”
Og det var rigtigt – hun lærte mig at bruge tankefelt terapi og jeg er kommet igennem min depression og synes at livet er vidunderligt igen.
Mette 35 år