Diverse

Afhængig af euforiserende stoffer
Mit terapiforløb har været forholdsvis kort men meget effektivt. Jeg har opnået god balance i mit liv og er blevet clean for euforisende stoffer.
TFT virker hurtigt og er virkelig givende på mange områder, hvis det bliver taget seriøst.
Jeg bruger de redskaber som jeg har lært under forløbet som åndedrætsøvelse og bankefrekvens. Kan varmt anbefale Waltraud som terapeut.

—————————————————————–

Pædofili
Det er meget grænseoverskridende at fortælle om det, selvom jeg vil være anonym. Jeg tror at det var grænseoverskridende for min terapeut, at skulle behandle mig. Jeg er en ung mand, som godt kunne lide at se på børneporno. Jeg vidste godt at det ikke var godt, derfor besluttede jeg at gå i terapi. TFT hjalp mig med at slukke for lysten, og Waltraud var helt formidabel til at guide mig. Tak til hende.
Nu er der gået 6 mdr. og jeg har ikke fået tilbagefald. Jeg er bare så glad.

Afhængighed af Alkohol

Efter ”trusler ” fra min kone kom jeg i kontakt med TFT. Jeg har været alkoholiker i en lang årrække, og min kone sagde, at enten stoppede jeg med at drikke og hun vil blive hos mig, ellers også vil hun tage børnene og forlade mig.

Jeg elsker min kone og mine dejlige børn, så der var kun en vej frem.
Jeg troede ikke at det var muligt, at få fjernet min lyst /afhængighed med TFT. Waltraud har været ”barsk” og lagde ikke en finger imellem konsekvenserne ved at blive ved med at drikke.

Med hendes støtte og inspiration fik jeg også taget mig sammen til at være min kone en bedre husbond.

Tak for hjælpen, du har været mig en stor støtte

hilsen Lars 49år

——————————————————————————–

Perfektionist

I mit liv måtte jeg ikke lave fejl, jeg er også en kontrolfreak. Efter kun 4 behandlinger med TFT fik jeg ro i maven, jeg er nu afslappet omkring min kæreste og mit arbejde, uden det går ud over kvaliteten. Troede altid, at afslappethed er lige med – så er jeg sjusket.
Lene 35 år