Lavt selvværd

Nag af dårlig samvittighed
Jeg har været plaget af dårlig samvittighed om ikke at gøre tingene god nok. Det har gjort livet besværligt, for jeg blev til perfektionist. Og det gav problemer i parforholdet.
Efter at have været i terapi kun 4 gang har jeg fået styr på mit liv, gode redskaber til at klare de udfordringer som jeg kan møde på min vej.
Tak fra Allan


Væmmes ved min krop
Jeg har lidt af Bulimi i mange år, nu som voksen har jeg nogenlunde styr på det. Efter jeg har været i terapi hos Waltraud ser mit liv anderledes ud. Jeg kan godt lide min krop, har ikke brug for at have kontrol over mit madindtag, har selvværd. Mine dårlige dage er reduceret, og få jeg en sådan alligevel så har jeg nogle brugbare redskaber.
Den glade Marie


Søger man en kasse fuld af brugbart og effektivt værktøj til at arbejde sig ud af uønskede mønstre, negative tankemønstre og håndtering af overvældende følelser, så finder man det hele og mere til hos Waltraud.

Her fandt jeg vejen ud af depressionens mørke, indsigtens klare lys og et værdigt liv. Med professionel guidance, en fantastisk indsigt og sjælden forståelse førte Waltraud mig gennem mine mentale sumpe mod blå himmel. Jeg har opnået et positivt selvbillede og troen på livet. Med mig bærer jeg for altid muligheden for at håndtere ethvert følelsesmæssigt ubehag på en nem og effektiv måde.

Har man modet og lysten til forandring, er den garanteret.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
De bedste hilsner
Frederikke ;o)


I 2008 besluttede jeg mig for, at jeg havde pint mig selv længe nok. Jeg valgte at søge hjælp. Jeg ledte i lang tid, flere uger, på nettet, og havde svært ved at tage en beslutning. Så dukkede Waltraud op påskærmen, og jeg valgte hende fordi jeg ville have en kvindelig terapeut, hun lå tæt på min bopæl og så havde hun et tillidsfuldt ansigt og rare øjne.
Den beslutning er jeg meget, meget glad for at jeg tog.
Jeg opsøgte hjælp fordi jeg var stivnet i livet. Jeg var stresset , havde en depression og var så selvudslettende og ked af det hele, at jeg ikke troede på noget som helst godt mere. Jeg troede ikke på livet.
Da jeg første gang sad i stolen overfor Waltraud, følte jeg, at jeg allerede havde kæmpet længe, med mig selv. Det var en kolossal overvindelse, at løfte røret og give mig til kende, både overfor en professionel men også overfor omverdenen. Jeg vil for altid huske, da Waltraud ved det første møde, for lidt over tre år siden, efter jeg havde fortalt lidt om min situation, sagde: ”Vi skal nok få dig til at stråle med julelysene”. Der følte jeg den første lettelse og et lille bitte glimt af håb. Det blev julelysene i 2011, jeg for alvor kunne stråle igen. Men undervejs, i mit livs rejse, har vi sammen tændt mange lys.
Bid for bid, har vi arbejdet os gennem en masse udfordringer, med alle de gode redskaber og evner Waltraud har i skuffen.
I starten viste Waltraud mig en tegning af en trappe og pegede på det nederste trin. Her står du nu Anne, nu tager vi et trin ad gangen og så skal du nok komme helt op og stå på toppen. Den tegning har jeg tit tænkt på undervejs, og tænkt mange gange, jeg kommer aldrig derop. Pludselig var jeg et par trin oppe, og kunne jeg klare det, kunne jeg vel nok klare nogle flere trin. I dag hopper jeg lidt frem og tilbage på de to øverste trin. Jeg har taget fat på nye udfordringer i mit liv, og det er rigtig spændende, men samtidig lidt skræmmende. Jeg har dog fået så mange gode redskaber med fra Waltraud, at jeg altid kan dykke ned i værktøjskassen og finde noget brugbart, der kan hjælpe mig.
Det har været rejse og en udvikling med mange fremskridt men også tilbageskridt engang imellem. Det har selvfølgelig været svært, men det har også lært mig at tackle de situationer hvor jeg føler håbløshed. Nu ved jeg hvordan jeg skal komme videre og hvordan jeg skal være god ved mig selv.
Jeg har lært, at livet er en læreproces, man kan hele tiden udvikle sig og opdage noget nyt. Det handler om at være åben, have tillid, rummelighed og ikke mindst troen på sig selv.
I dag tror jeg på mig selv, jeg elsker min nye rummelighed og jeg er pærestolt af min modighed. Alle de indre værdier, som jeg havde imig, men ikke kunne se, er kommet frem i lyset – jeg er dybt taknemmelig for at Waltraud har vist mig vejen til, at leve livet og nyde det.

De varmeste anbefalinger
Anne


Min manglende selvtilid har givet mig en del angst i forbindelse med eksaminer.

Efter kun 2 behandlinger har jeg fundet troen og tilliden frem og ok jeg er stadig ikke vild med eksamen, men lykken er at gå op og vide at jeg har gjort mit bedste ved læsning og at jeg har adgang til min viden.
Den lykkelige gymnasiast


Jeg troede ikke på mig selv.

Umiddelbart efter at jeg var hos dig sidste gang fik jeg taget mig sammen og skrev 4 ansøgninger. Det lykkedes mig at blive indkaldt til samtale alle 4 steder, så det var jeg ret stolt over – og ja så er det bare gået som fod i hose: Jeg er blevet tilbudt job to af stederne, så jeg har ligefrem kunnet vælge. Det er så endt med, at jeg skal starte den 1. juni og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Jeg har det faktisk meget godt – ser mere positivt på livet og er igen begyndt at invitere venner hjem og kontakte mine veninder.

 Mange kærlige hilsner fra den glade TFT bruger 2010