Stress

Stress

På mit arbejde har vi lige nu et stort arbejdspres som medfører at vi skal holde tiden, som medfører at man er kørt op når man er færdig og jeg har meget svært ved at falde ned igen. Samtidig vil jeg også gerne nå det hele og har svært bed at sige nej og jeg var meget irritabel.

Jeg fortalte det til min veninde, som mente at hun kunne hjælpe mig med ”bankemetoden”. Jeg må indrømme at jeg ikke troede på det – men jeg kunne vel altid prøve det…..

Og sikke et resultat! Efter behandlingen troede jeg slet ikke på at jeg har haft et problem. Irritationen var væk – jeg var rolig – og det allerbedste ved det hele – det holdt – jeg er stadigvæk ikke irriteret og har det lettere ved at sige fra – arbejde er stadig det samme, men det går meget lettere når man har ro i kroppen. Jeg føler mig ikke mere stresset og jeg er i harmonie med mig selv. Jeg er glad for at jeg talte med min veninde for snart længe siden.

Maria R.

Stress
Mit liv fungerede bare ikke mere, børn, mand, arbejde. Jeg havde mest lyst til at løbe skrigende væk.
Waltraud og hendes teknikker gav mig livsglæden og roen tilbage. Det har været en sej omgang at opdage at jeg var med til at gøre livet svært for mig, ved at hænge fast i et gammelt tankemønster.
Nu er der gået nogle mdr efter sidste behandling ( jeg havde brug for 5 behandlinger). Jeg kan godt se at jeg selv kan gøre noget ved, når tankemyldrer begynder at melde sig. Og sikke en befrielse, at jeg selv kan bestemme hvad jeg vil tænke. Når jeg bliver bevidst om det. Og det gør jeg oftere og oftere.

Marie 35 år

Ved et tilfælde hørte jeg om tankefelt terapi og fik ringet til Waltraud
Hos henne fik jeg lært om kognitiv terapi og tankefeltterapi, efter kun en mdr. fungerede mit liv igen sådan som jeg gerne vil have det.
Den glæde 52 år


Behandling for stress ved arbejdsbyrde og ansvar.
Efter TFT indser jeg og mærker det er ok, jeg kan ikke nå alt det jeg ønsker mig. Denne behandling kommer til at betyde særdeles meget for mig hele foråret frem til sommer, at når jeg fra morgenstunden mærker tiltagende stress banker jeg før jeg står op, og har opnået at kunne arbejde meget bedre og mindre stress. Følelsen af stress når aldrig det niveau som jeg kender før TFT. TFT er et utroligt effektivt redskab jeg har taget til mig, fordi jeg kan mærke, hvordan jeg selv kan lindre eller forebygge stress også i løbet af en arbejdsdag.
TRINE 30 år