Stress

Stress
Mit liv fungerede bare ikke mere, børn, mand, arbejde. Jeg havde mest lyst til at løbe skrigende væk.
Waltraud og hendes teknikker gav mig livsglæden og roen tilbage. Det har været en sej omgang at opdage at jeg var med til at gøre livet svært for mig, ved at hænge fast i et gammelt tankemønster.
Nu er der gået nogle mdr efter sidste behandling ( jeg havde brug for 5 behandlinger). Jeg kan godt se at jeg selv kan gøre noget ved, når tankemyldrer begynder at melde sig. Og sikke en befrielse, at jeg selv kan bestemme hvad jeg vil tænke. Når jeg bliver bevidst om det. Og det gør jeg oftere og oftere.

Marie 35 år

Ved et tilfælde hørte jeg om tankefelt terapi og fik ringet til Waltraud
Hos henne fik jeg lært om kognitiv terapi og tankefeltterapi, efter kun en mdr. fungerede mit liv igen sådan som jeg gerne vil have det.
Den glæde 52 år


Behandling for stress ved arbejdsbyrde og ansvar.
Efter TFT indser jeg og mærker det er ok, jeg kan ikke nå alt det jeg ønsker mig. Denne behandling kommer til at betyde særdeles meget for mig hele foråret frem til sommer, at når jeg fra morgenstunden mærker tiltagende stress banker jeg før jeg står op, og har opnået at kunne arbejde meget bedre og mindre stress. Følelsen af stress når aldrig det niveau som jeg kender før TFT. TFT er et utroligt effektivt redskab jeg har taget til mig, fordi jeg kan mærke, hvordan jeg selv kan lindre eller forebygge stress også i løbet af en arbejdsdag.
TRINE 30 år