Lidelser der kan behandles

GRATIS RÅDGIVNINGSSAMTALE

Jeg kan, som en af de få i landet, tilbyde dig psykoterapeutisk behandling – baseret på en af de bedste uddannelser i adfærdsanalyse kombineret med Tankefeltterapi (TFT). Det er, samlet set, et yderst effektivt redskab til behandling af rigtig mange problemstillinger, – sandsynligvis også din. Jeg har således rigtig gode erfaringer i brugen af den meget dynamiske vekselvirkning mellem TFT og kognitiv terapi.

Du får et minikursus i TFT til at bruge på dig selv og derigennem blive selvhjulpet. Du få en indsigt i hvordan sindet arbejder, og tilegner dig der igennem en kundskab om redskaber, der kan forandre dit liv i den positive retning du ønsker.

Jeg anvender kun teknikker som er afprøvet på egen krop/psyke. Jeg har der igennem tilegnet mig en personlig erfaring i, hvordan de forskellige teknikker hjælper med at får adgang til det ubevidste. Desuden er min personlige terapi til dig, baseret på mine mange års erfaringer i, at arbejde med mennesker i meget forskellige livssituationer. Som enhver professionel terapeut har jeg min teoretiske baggrund i orden.

Læs mere ”hvem er Waltraud